Det er videnskabeligt bevist at den del af hjernen du træner, vokser. Hvorfor ikke træne opmærksomhed og venlighed?

 Hvorfor ikke opbygge en sund modvægt til et hektisk liv? 

OM MINDFULNESS FOR BØRN:  

Børnene siger: 


"Det er noget hvor man slapper af - lukker øjnene - tænker over gode og dårlige ting". "Vi laver landingsbanen - lukker øjnene - meditation". "Vi laver lege og yogalege - man bliver rolig". "Man bliver søvning og rolig". 

H E L T   K O N K R E T : 


  • Forløbet er baseret på Jon Kabat-Zinns videnskabelige studier af hvad meditation gør for et menneske.
  • Fri for religiøse overbevisninger og symboler. 
  • Vi træner at være opmærksomme og til stede uden for mange forstyrrende tanker og følelser. 
  • Vi øver koncentration, empati, nærvær, selvværd, refleksion, at mærke efter og tage temperaturen på sine følelser og tanker samt hjælper os at hurtigt komme tilbage til det parasympatiske nervesystem, som er så vigtigt hvis vi ikke skal udvikle stress, øget evne til mentalisering som er evnen til at forstå sig selv indefra og forstå andre udefra. 
  • Der er forskning fra USA indenfor mindfulness med børn, som peger på at det har en positiv effekt på bl.a. adfærdsproblemer, ADHD, Sociale og følelsesmæssige problemer og problemer ift. Barnets evne til at planlægge. (Øget stimulans i frontallapperne) 
  • Nærvær øger dannelsen af ocytocyn, som f.eks minimerer stresshormonet, kortisol  i kroppen med 50 %. 

Hvad er mindfulness for børn?


- Mindfulness hjælper børn og unge med at sætte deres tanker og følelser i perspektiv ved hjælp af meditation og opmærksomhedstræning. Forløbet tilbyder dem en større forståelse af hvad der foregår i deres indre og ydre verden.


Børn kan gennem træningen lære i højere grad at berolige sig selv, øge opmærksomheden på deres oplevelser og at bringe en reflektiv kvalitet ind i deres handlinger og i deres forhold til andre.

Certificering:


Jeg hedder Linnéa Villén, er 41 år og uddannet til Mindfulness-mentor i 2019 hos Mindfulsoul.dk ved Conny Hjarsø og certificeret i 2020. Jeg er fuld af taknemmelighed over den

rejse minfulness byder mig, både alene, men også med så mange modige, stærke unge mennesker og børn.


Udover at lave mindfulness er jeg professionel musiker.

Du kan læse mere om musikken på www.linneavillen.dk  

Typisk hold-opbygning og Pris 


Et hold består af 4-8 personer og forløbet kører over 4 eller 8 gange, hvoraf den første gang er en gratis prøvegang. Ønsker man derefter at fortsætte, betales forløbet forud for de resterende 3 eller 7 gange. 

Pris for forløb a´4 gange samt tilsendte meditationer

= 395 kr.